Dadi cah lanang kuwi ojo mung nduwe otot kawat balung wesi, tapi yo kudu sregep…

///Dadi cah lanang kuwi ojo mung nduwe otot kawat balung wesi, tapi yo kudu sregep…

Dadi cah lanang kuwi ojo mung nduwe otot kawat balung wesi, tapi yo kudu sregep…


Dadi cah lanang kuwi ojo mung nduwe otot kawat balung wesi, tapi yo kudu sregep sholat karo ngaji
.
Muga-muga dadi bocah sing sholeh yo ngger…



klik disini untuk menuju kepada sumber artikel

By |2018-08-30T04:10:01+00:00August 30th, 2018|Categories: Articles, Tauhid|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment